Laptops gezocht voor kinderen uit kwetsbare gezinnen

Geplaatst op 09/04/2020

Alle ingezamelde laptops krijgen een nieuwe thuis bij kinderen uit onze gemeente

Welzijnsschakels en de gemeente Assenede lanceren samen een oproep naar bedrijven en zelfstandigen om afgeschreven, maar nog goed functionerende, laptops te schenken aan kinderen van kwetsbare gezinnen uit Assenede.

Nu de scholen dicht zijn vanwege de coronacrisis krijgen veel leerlingen online oefeningen en taken. Maar niet lang alle kinderen in onze gemeente hebben een laptop ter beschikking. Daarom lanceren Welzijnsschakels en de gemeente Assenede een oproep naar bedrijven en zelfstandigen uit Assenede om hun afgeschreven, maar nog goed functionerende, laptops ter beschikking te stellen van deze kwetsbare groep. Alle toestellen worden vooraf helemaal leeg gemaakt door IT-experts voor ze in gebruik worden genomen.

Bedrijven of zelfstandigen die oude laptops ter beschikking hebben, kunnen deze binnen brengen aan het onthaal van het gemeentehuis. Graag vooraf een seintje via 09 341 95 95. Vermeld daarbij ook hoeveel laptops je binnenbrengt. Op die manier kunnen wij de nodige afspraken maken met Welzijnsschakels. Alle ingezamelde laptops krijgen een nieuwe thuis bij kinderen uit onze gemeente.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies