Skatepark en gemeentelijke speelpleintjes heropenen

Geplaatst op 27/05/2020

Hou wel maximaal met de coronaregels!

Vanaf woensdag 27.05.2020 zijn het skatepark en de gemeentelijke speelpleintjes opnieuw open. Om alles coronaproof te houden, zijn er wel een aantal specifieke regels.

De speelpleintjes zijn enkel toegankelijk voor kinderen t.e.m. 12 jaar, elk kind moet vergezeld zijn van een begeleider en er dient voldoende afstand bewaard te worden. De regels worden aan elk speeltuin nog eens herhaald via een leuke visual van Meetjesman.

Ook het skatepark langs de spoorwegbedding in Assenede is openen voor maximaal 5 skaters tegelijkertijd. Ook hier dient minimaal één volwassen begeleider aanwezig te zijn. Skateboards uitwisselen is uit den boze en rondhangen kan niet.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies