Zomerfietstochten van Route 55

Geplaatst op 05/05/2020

Worden dit jaar afgelast

De fietstochten van Route 55 worden dit jaar afgelast.

De aanleiding hiervoor is het verbod op grootschalige evenementen tot 1 september 2020.

Deze overheidsmaatregel in de aanpak van het coronavirus is genomen omdat evenementen een risico vormen op te snelle en te brede verspreiding van het virus.

Duizenden deelnemers

Route 55 bestaat uit fietstochten door Zeeuws-Vlaanderen en Meetjesland. Normaliter vinden de fietstochten plaats op vijf donderdagen achter elkaar in de maanden juli en augustus. Route 55 is een initiatief van de drie Zeeuws-Vlaamse sociaal maatschappelijke dienstverleners: aan-z (gemeente Assenede, Kaprijke, Sint-Laureins, Wachtebeke en Terneuzen), gemeente Sluis en Hulst voor Elkaar (gemeente Hulst). Jaarlijks trekt Route 55 duizenden fietsers.

Volgende zomer

De mooie fietstochten die voor dit jaar waren gepland, worden volgend jaar in de maanden juli en augustus aangeboden. Te zijner tijd volgt meer informatie via de websites van de drie sociaal maatschappelijke dienstverleners.

Informatie

Heeft u een vraag over Route 55? Neem dan contact op met aan-z via mail info@aan-z.eu of telefonisch op 09 344 36 10.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies