Antwoorden zomerse gezinswandeltochten mogen naar sport@assenede.be

Geplaatst op 12/06/2020

Opgelet, leuke prijzen te winnen!

De gemeentelijke sportdienst en wandelclub De Trekvogels uit Boekhoute slaan de handen in elkaar voor een zomer vol wandelplezier. De eerste wandelingen situeren zich tussen Assenede en Boekhoute, volgende maand zijn Oosteeklo en Bassevelde aan de beurt.

De kortste afstanden zijn voorzien als echte gezinswandeltochten. Tijdens een echte woordzoektocht kunnen gezinnen letters verzamelen om zo een woord te vormen. Iedereen die de juiste oplossing vindt, maakt na de zomer kans op een leuke prijs.

De antwoorden mogen gemaild worden naar sport@assenede.be. Vergeet naast het antwoord zeker je naam, adres en telefoonnummer niet te vermelden. Zo kunnen we je contacteren indien je prijs hebt.

Alle wandelingen in juni starten aan het gemeentehuis van Assenede of het bezoekerscentrum van Boekhoute. Voor het raam van beide gebouwen hangt een kaart met daarop keuze tussen een wandeling van 4, 8 of 14 kilometer.
 

De kaarten zijn hier te downloaden:

Assenede

Boekhoute

In juli wordt gestart vanuit Oosteeklo of Bassevelde. De startplaatsen in juli worden later bekend gemaakt.

Info: Sportdienst, 09 218 78 98, sport@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies