Grens met Nederland opnieuw open

Geplaatst op 15/06/2020

Ook reizen naar andere landen mogelijk

Deze ochtend vroeg was de technische dienst van de gemeente Assenede al druk in de weer met het weghalen van de verschillende grensversperringen op de grens met Nederland. Vanaf maandag 15.06.2020. zijn de grenzen opnieuw open. We heten onze Nederlandse burgen van harte welkom.

Het licht kleurt op dit moment ook groen voor Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Zweden, Liechtenstein en Zwitserland. Voor Oostenrijk, Kroatië, Estland, Letland, Litouwen, Portugal, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Slovenië en IJsland is code oranje van kracht. Naar Bulgarije, Cyprus, Spanje, Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, Malta, Roemenië, Slovakije, Noorwegen en Ierland kunnen we nog niet reizen (code rood).

Alle reisadviezen per land vind je hier

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies