Assenede moedigt fietsers aan te blijven fietsen

Geplaatst op 26/06/2020

"Blijven fietsen allemaal"

Tijdens de lockdown zijn we met z’n allen massaal beginnen fietsen. Een positief gevolg van de coronacrisis. De Vlaming heeft zijn fiets ontdekt. De Vlaamse overheid grijpt deze kans om iedereen aan te moedigen om te blijven fietsen. Ook Assenede springt mee op de fiets(kar).

Op de spoorwegbedding tussen Assenede en Bassevelde bracht onze technische dienst tientallen aanmoedigende tags aan met tijdelijke verf. De actie kan alvast op heel wat bijval rekenen van de fietsers. Op sociale media regende het al selfies en fijne reacties. Ook ons personeel moedigen we aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen werken. Onze milieuambtenaar Stijn Verbeke is op dat vlak een voorbeeld. Stijn komt elke dag van Maldegem met zijn fiets naar Assenede. Goed voor meer dan 7.000 kilometer per jaar. Zoiets verdient wel eens een aanmoediging!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies