Mondmasker verplicht bij bezoek aan gemeentehuis

Geplaatst op 29/06/2020

Bescherm jezelf en je medeburgers

Vanaf woensdag 1 juli is het verplicht een mondmasker te dragen bij een bezoek aan het gemeentehuis.

Die dag starten de gemeentelijke diensten hun normale dienstverlening terug op. Als gemeentebestuur willen we een voortrekkersrol spelen in de strijd tegen het coronavirus. Daarnaast hebben we ook een belangrijke voorbeeldfunctie.

We verwachten extra drukte in het gemeentehuis. Daarom vragen we alle bezoekers van het gemeentehuis verplicht een mondmasker te dragen bij een bezoek. Op die manier hopen we zowel onze burgers als ons personeel maximaal te beschermen.

Uiteraard blijven de andere coronamaatregelen in het gemeentehuis gelden. Iedereen die binnenkomt, dient zijn handen te ontsmetten en de anderhalve meterregel blijft heilig. Wie zich ziek voelt, blijft thuis.

Bij een bezoek aan de bibliotheek, de dienst vrije tijd en de sporthal wordt het dragen van een mondmasker voorlopig niet verplicht. Indien het er extra druk is, wordt het wel sterk aangeraden.

Bedankt voor jullie begrip!  

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies