Nieuwe natuurlijke speelelementen voor speelpleintje Ertveldesteenweg

Geplaatst op 04/06/2020

Er kan opnieuw gespeeld worden

Het speelpleintje ter hoogte van basisschool De Kleine Kameleon langs de Ertveldesteenweg in Oosteeklo kreeg vandaag nieuwe natuurlijke speelelementen. Goed voor een investering van 14.674,50 euro.

De speelelementen zijn vooral gericht op kleuters, de doelgroep van basisschool De Kleine Kameleon. Er is een toren met een glijbaan, een behendigheidsparcours en  een grappige hangmat. Na jeugd- en sportdomein Ter Walle is het speelpleintje de tweede speeltuin van Oosteeklo met natuurlijke speelelementen.

Nadat de vorige speeltuin werd afgebroken, wegens de slechte en onveilige toestand van de speelelementen, was er in Oosteeklo heel veel vraag naar een nieuwe speeltuin voor jongere kinderen. Met de aanleg van deze nieuwe natuurlijke speelelementen wil de gemeente een antwoord bieden op die vraag. 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies