Assenede neemt nieuwe maatregelen door opflakkering coronavirus.

Geplaatst op 28/07/2020

Annulatie evenementen t.e.m. 31 augustus.

De gemeente Assenede annuleert alle evenementen tot en met 31 augustus. De geplande evenementen in september gaan voorlopig door.

Alle geplande evenementen in augustus worden uit voorzorg geannuleerd. Ook werd nu reeds beslist dat het sportieve kunstevenement 10 ART Miles van 17 oktober 2020 niet zal doorgaan.

Bovendien worden er voorlopig tot eind augustus geen reservaties aanvaard voor Bass’Cul, Ter Walle en de Bijenkorf. Mensen die reeds gereserveerd hebben worden persoonlijk verwittigd.

De dorpsrestaurants en de lokale dienstencentra blijven wel operationeel.

De zomerkermis (enkel kermisattracties) in Oosteeklo gaat voorlopig wel door, maar de avondmarkt en de randactiviteiten worden geannuleerd. Er zal een relanceplan uitgewerkt worden naar succesvol voorbeeld van de kermis in Assenede begin juli.

Wat de burgerlijke huwelijken betreft in de raadzaal van het gemeentehuis, wordt het aantal aanwezigen terug gebracht naar 10 personen die de ceremonie binnen kunnen meevolgen. Ook buiten aan het gemeentehuis wordt het aantal genodigden beperkt tot 10 personen.

De gemeentelijke gebouwen blijven wel open voor publiek waardoor de dienstverlening gegarandeerd blijft. Recyclagepark en dienst burgerzaken blijven op afspraak werken en het dragen van een mondmasker blijft verplicht.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies