Foorkramers klaar voor eerste kermis van het Meetjesland

Geplaatst op 03/07/2020

Kermis 100% coronaproof, dinsdag geen jaarmarkt wel dinsdagmarkt

De foorkramers zijn klaar voor de start van Assenede kermis. Vanavond opent de kermis om 18 uur de deuren. Een moment waar ze allemaal keihard naar uitgekeken hebben.

“We kijken al heel erg lang uit naar dit moment”, zegt Natacha Herman van Duck City. “De laatste keer dat we open waren was met Assenede Carnaval. Dat we ook hier terug mogen openen, is een fijne gedachte.”

De foorkramers beloven er alvast alles aan te doen om de kermisgangers in een zo coronaveilige omgeving te ontvangen. “We zijn er klaar voor”, zegt Valerie De Clercq. “Het is hier even veilig of in de supermarkt. We dragen mondmaskers, er is ontsmettingsgel en we hanteren de anderhalve meteregel. Bovendien is het in openlucht te doen.”

De kermis start vrijdag 3 juli om 18.00 uur. Zaterdag, zondag en maandag opent de kermis telkens om 15.00 uur. Op dinsdag is er geen kermis en jaarmarkt, maar wel een wekelijkse dinsdagmarkt in Assenede.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies