Mondmaskers nieuwe normaal.

Geplaatst op 25/08/2020

Ook aan de schoolpoort.

Mondmaskers nieuwe normaal, ook rond de schoolpoort

Mondmaskers behoren ondertussen tot ons nieuwe normaal, zeker rond de schoolpoort. Ouders die kinderen komen afzetten, dienen een mondmasker te dragen.

De leerkrachten aan de schoolpoort zullen het goede voorbeeld geven. Kinderen van de derde graad zullen niet verplicht worden om een mondmasker te dragen, wel raden we aan steeds een mondmasker bij te hebben. In situaties dat de anderhalve meter-regel niet gerespecteerd kan worden, kan gevraagd worden om een mondmasker te dragen. Jong geleerd, is oud gedaan. Het schooljaar zal er sowieso anders uitzien, maar samen maken we er het beste van. Onze gemeenschapswachten en de politie zullen tijdens de eerste weken van het schooljaar extra aanwezig te zijn om te helpen waar nodig.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies