Hendrik Cammu zegt af voor de Bijenkorf

Geplaatst op 01/09/2020

Tickets worden terug betaald

Hendrik Cammu komt op 30 september dan toch niet naar gemeenschapscentrum de Bijenkorf. Aangekochte tickets worden terug betaald.

Cammu is afdelingshoofd gynaecologie in het Universitair Ziekenhuis van de Vrije Universiteit Brussel, klinisch onderzoeker en overtuigd beoefenaar van de sociale geneeskunde. Op 30 september kwam hij op initiatief van het Davidsfonds en de bibliotheek naar gemeenschapscentrum ‘de Bijenkorf’ met de lezing ‘Wat moet ik nu geloven dokter?’  Cammu vindt het gezien de huidige coronamaatregelen niet aangewezen de lezing te organiseren. Mensen die al een kaartje gekocht hebben, kunnen terecht in de bibliotheek om hun centen terug te krijgen. Er wordt voorlopig geen nieuwe datum vastgelegd.

Info: Bibliotheek, 09 344 80 44 of bibliotheek@assenede.be

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies