Opnieuw publiek toegelaten tijdens gemeenteraad in gemeenschapscentrum ‘de Bijenkorf’

Geplaatst op 16/09/2020

Maximaal 10 personen en inschrijven verplicht

Donderdag 24 september doet gemeenschapscentrum ‘de Bijenkorf’ dienst als decor voor de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van de gemeente Assenede. Voor het eerst sinds de uitbraak van de coronapandemie wordt ook opnieuw publiek toegelaten, weliswaar onder strenge voorwaarden.

Zo kunnen er naast de raadsleden maximum 10 andere personen toegelaten worden als publiek. Tijdens de zitting krijgen ze een vaste plaats aangewezen met een afstand van 1 meter tussen de andere bezoekers. Het dragen van een mondmasker is bovendien verplicht.  Geïnteresseerden moeten zich vóór woensdag 23.09.2020 inschrijven door een e-mail te sturen naar secretariaat@assenede.be. Eenmaal het maximum aantal bereikt is, worden geen nieuwe inschrijvingen aanvaard.

De punten waarvoor de openbaarheid niet van toepassing is, zullen in besloten zitting behandeld worden.

De gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van 24.09.2020 gaan door in gemeenschapscentrum 'de Bijenkorf', Sportstraat 4, 9960 Assenede.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies