Assenede organiseert ‘Maand van de markt’

Geplaatst op 28/09/2020

Spaar nog tot en met 13 oktober stempels

Van 15 september tot en met 13 oktober organiseren we in onze gemeente een ‘maand van de markt’. Daarmee volgen we het voorbeeld van de provincie om het marktgebeuren in Oost-Vlaanderen een boost te geven.

Oktober staat in het teken van de markt. De provincie Oost-Vlaanderen lanceert daarom de eerste editie van de ‘Week van de Markt’. Tussen 5 en 11 oktober krijg je bij al het leuks en lekkers dat je op de markt koopt, stempels om mooie prijzen te winnen. In Assenede doen we er zelfs een schepje bovenop en maken we er een maand van de markt van. Van 15 september en 13 oktober kan je stempels sparen op de markt. Elke volle spaarkaart van zes stempels maakt kans op mooie prijzen. Met deze actie hopen we onze lokale marktkramers een hart onder de riem te steken en de beleving rond onze wekelijkse dinsdagmarkt te vergroten.

We zien jullie graag op de markt! Tot op dinsdag, marktdag!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies