Recyclagepark verkoopt verreiker

Geplaatst op 28/09/2020

Wie wil kan voor 19 oktober onder gesloten omslag een bod indienen bij de gemeentelijke technische dienst.

Het recyclagepark verkoopt zijn oude verreiker en toebehoren. Wie wil kan onder gesloten omslag een bod indienen bij de gemeentelijke technische dienst.

Op het recyclagepark hebben ze sinds juli een nieuwe verreiker. De vorige verreiker wordt verkocht. Wie wil kan tegen uiterlijk 19 oktober een bod doen onder gesloten omslag. Een kandidaat koper schrijft zijn bod op een papier dat hij in een gesloten omslag afgeeft aan de balie van het gemeentehuis. Op de enveloppe schrijf je ‘Bod verreiker’. Alle biedingen dienen ten laatste op 19 oktober in het bezit van de gemeentelijke technische dienst te zijn. Als het vooraf bepaalde minimumbod wordt bereikt, gaat de  verreiker daarna naar de hoogste bieder.

De Bobcat en toebehoren zijn te bezichtigen op het recyclagepark na afspraak via 0473 81 56 44.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies