Kermis in Bassevelde

Geplaatst op 04/09/2020

Ezels vieren feest met respect voor de coronamaatregelen

Van vrijdag 4 tot en met dinsdag 8 september  viert Bassevelde kermis. Buiten de organisatie van een wielerwedstrijd zijn er dit jaar geen randactiviteiten.

De kermis is open op vrijdag vanaf 18.00 uur, op zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur en op maandag en dinsdag vanaf 16.00 uur. Het dorpsplein is gedurende gans deze periode verkeersvrij.

Voor de horecazaken worden extra terrassen voorzien. Van vrijdag tot en met maandag is het dorp, tussen Assenedestraat en Kerkstraat, afgesloten voor doorgaand verkeer tijdens de openingsuren van de kermissattracties.

Op dinsdag richt Sport en Nering Bassevelde een wielerwedstrijd in. Daardoor geldt er van 13.00 tot 20.00 uur een parkeerverbod langs de omloop. De koerst passeert Dorp, Assenedestraat, Haantjen, Hendekensstraat en Oude Boekhoutestraat. De wielerwedstrijd start om 16.00 uur. Tot 19.00 uur geldt er eenrichtingsverkeer in de rijrichting van de wielrenners. Er kan wel gratis geparkeerd worden op de parking van het voetbalterrein in de Kraaigemstraat. Een bewegwijzering wordt voorzien.

Het spreekt voor zich dat de geldende coronamaatregelen toegepast worden.

We rekenen op uw begrip en zien elkaar op de kermis! Hou het veilig.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies