Zwerfkattenvangactie in september

Geplaatst op 07/09/2020

Van 14 tot 18 september 2020.

Van 14 tot en met 18 september wordt opnieuw een grote zwerfkattenvangactie georganiseerd in Assenede.

Rato vzw gaat in opdracht van het gemeentebestuur zwerfkatten vangen in de Dorp, St. Sebastiaanstraat, Haven, Hazelarenhoek, Nieuwestraat, Ertveldesteenweg en Nieuwe Boekhoutestraat. De kooien worden geplaatst op 14 en 15 september 2020.

De gevangen genomen zwerfkatten worden naar de dierenarts gebracht, waar ze steriel worden gemaakt en daarna terug uitgezet op de plaats waar ze werden gevonden. Er wordt gevraagd aan de inwoners om hun eigen kat op deze dagen binnen te houden of te voorzien van een halsbandje. Er wordt ook gevraagd om zwerfkatten geen eten te geven gezien ze tijdens deze vangactie gelokt worden met voeding.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies