Aanleg rijbaankussen ter hoogte van oprit jeugd- en sportdomein Kloosterstraat

Geplaatst op 09/09/2020

Vanaf donderdag 10 september.

Donderdag 10 september gaat onze technische dienst een rijbaankussen plaatsen ter hoogte van de oprit van het jeugd- en sportdomein in de Kloosterstraat.

Uit recente metingen blijkt dat 21,75% van de chauffeurs te snel rijdt in de Kloosterstraat. Dat kan niet de bedoeling zijn, zeker niet met de ingang van een jeugd- en sportdomein in de buurt. Om de snelheid van het verkeer in de Kloosterstraat af te remmen, wordt morgen een rijbaankussen aangelegd ter hoogte van de oprit van het jeugd- en sportdomein in de Kloosterstraat. In de Kloosterstraat geldt een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur, ter hoogte van het jeugd- en sportdomein mag het verkeer niet sneller dan 30 kilometer per uur.

Omleiding

Door de werken wordt een stuk van de straat ter hoogte van het jeugd- en sportdomein een tijdlang afgesloten voor alle verkeer. Er geldt tijdelijk een omleiding via Trieststraat, Schoolstraat, Diederikstraat en Markt. Dit in beide rijrichtingen.  Van zodra de werken klaar zijn, wordt de straat onmiddellijk terug open gesteld.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies