Aangepaste vakantiewerking krokusvakantie

Geplaatst op 28/01/2021

Nog even volhouden

Beste ouders

We hadden het graag anders gezien, maar ook de krokusvakantie zal er nog niet uitzien zoals we gehoopt hadden. Door de strengere coronamaatregelen dienen we de vakantiewerking in ons Initiatief Buitenschoolse Opvang en ook de organisatie van de krokussportkampen bij te sturen.

Iets waar onze diensten momenteel volop mee bezig zijn. We begrijpen dat er nog veel vragen zijn, maar beschikken ook nog niet over alle antwoorden. We garanderen wel dat iedereen persoonlijk gecontacteerd zal worden via e-mail. Nog even geduld.

Ondertussen willen we iedereen oproepen het gezond verstand te gebruiken. Onze samenleving is nog steeds aan het vechten tegen een verschrikkelijk virus. Dat dwingt ons tot nooit geziene maatregelen. Zo worden zowel in het IBO als op de krokussportkampen slechts 25 kinderen per bubbel toegelaten. Je kan de twee bovendien niet combineren.

We beseffen dat veel werkende ouders nood hebben aan opvang tijdens de krokusvakantie. Daarom roepen we ouders op om hun kinderen enkel naar het IBO of de krokussportkampen te sturen als dat echt niet anders kan. Ook wij zouden niet liever zien dat iedereen naar hartenlust samen kan ravotten, maar we moeten nog even volhouden. Daarna wordt het beter, zeker van!

We rekenen dan ook op de goodwill van iedereen en doen er ondertussen alles aan om er te zijn voor wie het nodig is.

Draag zorg voor jullie zelf en jullie kroost.

Namens het IBO-team en de sportdienst.

#samentegencorona #assenedehelpt

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies