Assenede klinkt zondag digitaal op een beter 2021.

Geplaatst op 07/01/2021

#gelukkignieuwjaarAssenede

Assenede klinkt zondag digitaal op een beter 2021!

Geen traditionele nieuwjaarsreceptie op het plein voor het gemeentehuis aanstaande zondag. Daarom roept de gemeente Assenede al zijn inwoners op om zondag digitaal te klinken. De burgemeester zorgt vandaag ook nog voor een digitale nieuwjaarsboodschap waarin deze oproep nog eens versterkt wordt. 

Zonder corona stond zondag normaal de traditionele nieuwjaarsreceptie voor inwoners op het plein voor het gemeentehuis gepland. Om de ondertussen bekende redenen kan de inwonersreceptie niet doorgaan.

Dat betekent evenwel niet dat we niet willen klinken op het nieuwe jaar. Daarom roepen we alle inwoners op om zondag 10 januari om klokslag 11.00 uur een glaasje in te schenken en samen met de bubbel te klinken op het nieuwe jaar. Dat kan van achter de pc, maar ook vanuit de deuropening, vanop de oprit of het balkon…. Creatief zijn mag.

We roepen onze inwoners ook op om hun mininieuwjaarsreceptie te delen via sociale media met de #gelukkignieuwjaarAssenede. Op die manier willen we toch een beetje verbondenheid creëren en klinken op de start van een nieuw jaar.

Een jaar dat beter wordt!  

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies