Gemeente gaat op zoek naar aannemer voor bouwen kleedruimtes en sanitair jeugd- en sportdomein

Geplaatst op 15/03/2021

Geïnteresseerden kunnen zich digitaal kandidaat stellen

De gemeente Assenede gaat op zoek naar een aannemer voor het bouwen van kleedruimtes en sanitair op het jeugd- en spotdomein in de Kloosterstraat in Assenede. De aanbestedingsprocedure verloopt digitaal. Geïnteresseerde aannemers kunnen zich tot en met 12.04.2021 kandidaat stellen via deze link.

Het nieuwe jeugd- en sportdomein is ondertussen goed ingeburgerd bij de Assenedenaren. Daarom besliste de gemeente Assenede om het domein verder uit te bouwen met 6 nieuwe kleedkamers, een sanitair gedeelte en 2 scheidsrechterslokalen. De oude kleedkamers en het huidige kantinegebouw blijven voorlopig staan.

Voor meer info kan je terecht bij de dienst gebouwen via 09 341 95 91 of technischedienst@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies