85-plussers krijgen eerste spuitje

Geplaatst op 16/03/2021

in Vaccinatiecentrum Hoge Wal

85-plussers krijgen eerste spuitje in Vaccinatiecentrum Hoge Wal

 

Ongeveer 900 zorgverleners uit Evergem, Assenede, Zelzate en Kaprijke kregen de afgelopen weken hun eerste vaccin in Vaccinatiecentrum Hoge Wal. Deze week starten we ook met de 85-plussers die nog thuis wonen. Er liggen 1.100 spuitjes klaar.

Enkele tips voor een correcte vaccinatie:

  • Wacht je vaccinatiebrief van het Agentschap Zorg en Gezondheid af. Daarin staan twee data. Bevestig die data via laatjevaccineren.be. Je persoonlijke code van dertien cijfers staat in je vaccinatiebrief. Je kan ook bellen naar het callcenter 09 269 76 50. Alleen zo weten we of je effectief zal komen en kunnen we jouw vaccin klaarmaken.
  •  Heb je vervoer nodig en kan niemand je helpen? Bel dan naar het callcenter 09 269 76 50. De medewerkers bekijken samen met jou wat er mogelijk is.
  • Kom op tijd. Kom niet te vroeg, want dan zal je buiten moeten wachten. Kom niet te laat, want dan stuur je het proces in de war.
  • Heb je medische vragen? Neem dan contact op met je huisarts. De medewerkers van het callcenter kunnen en mogen geen medische vragen beantwoorden.
  • Er zijn rolstoelen aanwezig in het vaccinatiecentrum. Breng je iemand die niet goed te been is, dan kan je een rolstoel vragen aan de parkeersteward. Er zijn extra parkeerplaatsen dichtbij de ingang voor mensen die minder mobiel zijn. Parkeer niet op de voorbehouden plaatsen voor chauffeurs van de Minder Mobielen Centrale en taxichauffeurs.

Kijk voor meer informatie over het vaccinatiecentrum en -campagne op vaccinatiecentrumhogewal.be.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies