De gemeentelijke sportdienst en wandelclub De Trekvogels uit Boekhoute slaan de handen in elkaar voor een zomer vol wandelplezier.

Corona heeft bij heel wat mensen de wandelmicrobe aangewakkerd. De leden van de vele wandelclubs die ons land rijk is, blijven echter wat op hun honger zitten. Wandelclub De Trekvogels en de gemeentelijke sportdienst van Assenede formuleren een antwoord op beide noden. Zo worden een ganse zomer wandeltochten georganiseerd in onze gemeente.

De wandelingen starten aan het gemeentehuis van Assenede, het bezoekerscentrum van Boekhoute, de Wereldwinkel op het dorpsplein in Oosteeklo of het Bass'Cul op het dorp in Bassevelde. Voor het raam van deze gebouwen hangt een kaart met daarop keuze tussen een wandeling van 4, 8 of 14 kilometer. De route voor Bassevelde is beschikbaar vanaf 3 juli, in Oosteeklo vanaf 17 juli.
De kaarten zijn hier ook te donwloaden:

Voor het hele gezin

De kortste afstanden zijn voorzien als echte gezinswandeltochten. Tijdens een echte woordzoektocht kunnen gezinnen letters verzamelen om zo een woord te vormen. Iedereen die de juiste oplossing vindt en deze naar sport@assenede mailt, maakt na de zomer kans op een leuke prijs.

Info: Sportdienst, 09 218 78 98, sport@assenede.be

Verklaring over cookies