Sportsnack

Schooljaar 2019 - 2020

Heel wat gemeenten en basisscholen in Vlaanderen bieden tijdens de naschoolse opvang een uurtje extra sport aan onder begeleiding van ervaren lesgevers. Dat is Sportsnack, een sportieve naschoolse opvang. Actief en altijd iets anders: kinderen uit de lagere school leren dankzij Sportsnack diverse sporten kennen.

Sportsnack wordt georganiseerd vanuit de basischolen maar de plaatselijke sportclubs worden zo veel mogelijk bij
de organisatie betrokken: ze geven regelmatig initiaties. Op die manier zetten kinderen later makkelijker de stap naar de sportclub.

Voor wie

Voor alle kinderen van de lagere school uit Assenede. Sportsnack wordt georganiseerd in periodes van een aantal lessen.​

  • Van 14 januari tot 31 maart (Op dinsdag voor leerlingen van het 1ste, 2de en 3de leerjaar in Assenede) Geen les op dinsdag 11 februari.
  • Van 23 maart tot 22 juni (Op maandag voor leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar in Bassevelde) Geen les op maandag 6 en 13 april.

Wanneer

Op maandag in Bassevelde, van 15.30 - 16.30 uur en op dinsdag in Assenede, van 15.45 tot 16.45 uur.

Waar

Op de basisschool van VBS Brugje Bassevelde en in de sporthal van Assenede. Deze organisatie is in samenwerking met IBO. Ofwel worden de kinderen stipt op het einduur afgehaald ofwel kunnen ze terug aansluiten bij de opvang.

Kostprijs 

€ 2,00 per les.

Inschrijven voor Sportsnack

Inschrijven gebeurt voor de volledige lessenreeks. Inschrijven kan via de brief die wordt meegegeven op school.

Benodigdheden

Sportieve kledij en sportschoenen.  Een tussendoortje voor de pauze van 15.30 tot 15.45 uur.

Meer info

Coördinator SNS/Sportsnack: Sandra Rijckaert - sandra.rijckaert@sportnaschool.be - 0479/83.63.65

VBS Het Ooievaarsnest Assenede: Meester David - david.dewever@hetooievaarsnest.be, Meester Jeroen - jeroen.vandooren@hetooievaarsnest.be

 

Verklaring over cookies